Greek English French German Italian Spanish Turkish

Εγκαταστάσεις

NOVAFRUIT -  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εμπειρία, η συνέπεια και η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων είναι πρωταρχικός στόχος της εταιρίας μας. Στα νέα σύγχρονα συσκευαστήρια και ψυγεία μας, συσκευάζονται και συντηρούνται εκλεκτά φρούτα όπως (αχλάδια, ροδάκινα, σταφύλια, κεράσια, δαμάσκηνα, μήλα) ως επί των πλείστων της περιοχής μας.

Όλα τα προϊόντα μας είναι εγχώρια καθώς πιστεύουμε ότι η ελληνική γη παράγει τα γευστικότερα φρούτα.

Με γνώση και τεχνογνωσία συσκευάζονται και μεταμορφώνονται σε ένα ελκυστικό και υγιεινό προϊόν για τον καταναλωτή. Άλλωστε στην ποιότητα δεν υπάρχουν συμβιβασμοί. Η αποθήκευση και η συντήρηση των προϊόντων γίνεται στους ιδιόκτητους θαλάμους μας σε συνθήκες ελεγχόμενης ατμόσφαιρας.

Στο τμήμα παραγωγής η διαλογή γίνεται από καλιμπραδόρο μηχανή τελευταίας τεχνολογίας και από εξειδικευμένο προσωπικό. Για τα σταφύλια ειδικότερα υπάρχει ειδική σταφυλογραμμή.

 

Ψυκτικοί Θάλαμοι
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Ψυκτικοί Θάλαμοι
Εξοπλισμός παροχής οξυγόνου
Εξοπλισμός παροχής οξυγόνου
Μηχανοστάσιο
Μηχανοστάσιο
 
Ψυκτικός θάλαμος (εσωτερικό)
Ψυκτικός θάλαμος (εσωτερικό)
Χώροι Αποθήκευσης
Χώροι Αποθήκευσης
Χώροι Αποθήκευσης
Χώροι Αποθήκευσης
Κλαρκ Μεταφοράς
Κλαρκ Μεταφοράς
 
Γραμμή Παραγωγής
Γραμμή Παραγωγής
Γραμμή Παραγωγής
Γραμμή Παραγωγής
Γραμμή Παραγωγής
Γραμμή Παραγωγής
Φορτηγό
Φορτηγό Nova Fruit
 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνηση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2492023120 ή συμπληρώστε τη Φόρμα Επικοινωνίας.

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνία

  • Διεύθυνση : ΤΕΡΜΑ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ, Τ.Κ 40100, ΤΥΡΝΑΒΟΣ
  • Email : info@novafruit.gr
  • Τηλ. 1 : (+30) 2492023120
  • Τηλ. 2 : (+30) 2492023106
  • Fax : (+30) 2492023104

Συσκευασίες

package

Η Nova Fruit συσκευάζει τα προϊόντα της σε διάφορες συσκευασίες όπως μονόσειρο, ξύλινα τελάρα κ.ά

Ποιότητα

certification
Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2005

We use cookies to improve our website. Cookies used for the essential operation of this site have already been set. For more information visit our Cookie policy. I accept cookies from this site.Agree